2015. július 31., péntek

A fülhöz

tartozó táska már napokkal ezelőtt elkészült, de napsütés hiányában 
nem tudok egy rendes fotót készíteni róla.


Amint kisüt, hozok róla részleteket.

More photos here.

14 megjegyzés:

 1. Ami azt illeti, ez se lett gyenge ;)
  A részleteket várom azért. És külön köszönet a fülbemutatóért, szükségem is lesz rá a közeljövőben (hiszed, ha látod, nemde?).

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hiszem, ha látom, persze! Bár látnám a többit! De tudom, nagyon nyár van és ilyenkor az ember lányának annyi sok dolga van. No, majd mutatod, nem akarlak sürgetni...

   Nem gyenge, nem gyenge! Hű, ha tudnád, mennyire népszerű még a fészbukon is!
   És kéééépzeld, még senki nem kérte el a szabásmintáját csak úgy, mellesleg! :D

   Törlés
  2. Ilyesmiben én is szégyellős vagyok, végül is vagy saját szellemi termék, vagy az illető legalábbis feltúrta a netet utána, esetleg fizetett is érte...

   Törlés
  3. Aham, valahogy így vagyok ezzel én is... Látok valami csudát, nézem-nézem napokig, olykor hetekig morfondírozok rajta, hogy is lehet egy bizonyos része megoldva, időnként még modellezek is, aztán zumek, megvarrok valami hasonlót.
   Szerintem a kunyerbálás igen gáz... Először azt gondoltam, csak a magyaroknál szokás ez, aztán kiderült, nemzetközi a probléma. Jelentkeztem egy redwörkös csoportba, hónapokig vártam, mire elfogadták a jelentkezésem. Amikor végre tag lettem, gondoltam, illik bemutatkozni és megmutattam a nyári örömös munkámat. Ne tudd meg, azonnal rácuppantak, de nem ám lájk vagy bjutiful vagy ilyesmi, hanem, ájníd azonnal, pattern, mitu, mitu, semdmiplíz. Totál kiakadtam, töröltem a bejegyzést és azonnal kiléptem a csoportból.
   A másik... időnként sutyiban megkeresnek emilben olyan illetők, akik táskavarrásból élnek. Hogyaszongya, küldjek már el neki egy bizonyos mintát. Csak nézek, jé, ez szokott olvasni? Nincs is feliratkozva hozzám, még soha nem mondott annyit se, hogy hello... Eleinte reagáltam az ilyesmi levelekre szerintem kedvesen, ne tudd meg, miket kaptam válaszként, hogy én ezt hogy képzelem, hogy nem adom, estébé, csupa capslockkal... Hihi...
   Persze az olvasóimmal nem vagyok ám ilyen szőrös szívű! ;)

   Törlés
  4. Tudooooom (de legalábbis sejtem)...
   Mellesleg: nálunk már kisütött ám a nap! (Igenigen, rám is érvényes, hogy befotózzam azt a négy-öt cuccot, amelyeket mindeddig titokban tartottam :)))

   Törlés
  5. Nálunk nem.... ö... ö... ö... vagyis mégis, csak amikor süt, akkor nem vagyok épp itthon.
   Négy-öt? És itt kommentelgetsz nálam, ahelyett, hogy bejegyzést írnál? :)
   Ejnye-bejnye, mutti már!

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Ugye? Nekem is tetszik, bár vannak részletek, amiket másképp oldanék meg. :)

   Törlés
 3. Nagyon jól néz ki! Sajnos az én nyári varrásomból nem lett semmi. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi!
   Ne szomorkodj, még nincs vége a nyárnak! Ahogy számolom, a szünetünk felénél tartunk.:)
   Az én varrós munkám se nagy eresztés, egy szatyor meg egy táska...

   Törlés
 4. Kedves Bea! Nagyon örülök, hogy rátaláltam a blogodra. Tegnap óta elég sok időt töltöttem nálad nézelődéssel. (Talán ezért nem haladok a varrással!) :) Nagyon tetszenek az alkotásaid, csak gratulálni tudok!
  A legújabb olvasód! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Györgyi, örömmel látlak! Tudod, milyen nagy dolog manapság, ha az olvasó be is köszön? Szóval köszönöm, gyere máskor is, kedves legújabb! :)

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...